NLFITNESSDEALS : ONS VERHAAL

 

Ons internetverhaal is gestart in 2016.

In 2016 zijn we gestart met het aanbieden van fitnesstoestellen voor thuis. Al snel werden we opgemerkt door verschillende producenten. Deze vroegen om hun producten aan te bieden in onze webwinkel, maar we zijn kritisch naar elk aanbod dat onze richting uitkomt. Wij bieden u graag een goede dienst na verkoop aan. Wij horen graag van u dat u tevreden bent van uw aankoop, en aan deze tevredenheid werken wij elke dag.

In februari 2019 zijn we gestart met de webwinkel NlFitnessDeals.com

We blijven een excellente dienst na verkoop leveren. Wij kunnen u deze service bieden, omdat wij ondertussen over een betrouwbare productie beschikken. , die net zoals wij kwaliteit en klantenservice belangrijk vinden. Aan eerlijke prijzen.

Heeft u een opmerking omtrent een aankoop, gelieve ons direct te verwittigen. Wij hebben ondertussen een zeer hoge klantentevredenheid opgebouwd en wensen dat zo te houden.

DIENST NA VERKOOP

 

Alle producten in onze winkel worden ontwikkeld door erkende en vakkundige producenten waar we al jaren met samenwerken. Op deze manier zijn wij zeker van kwaliteit en kunnen we u het nodige vertrouwen bieden.

Heeft u een toch een klacht ? Laat ons u verder helpen. U geniet van 1 jaar garantie op de toestellen aangekocht in onze webwinkel.

Stuur een mailtje naar service@nlfitnessdeals.com of contacteer ons op whatsapp +32 497 04 62 71.  Wij beantwoorden spoedig uw bericht.

 

klik op de fotoenjoylife massage gun dienst na verkoop

FAQ

 

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen ?

Check uw spambox

Is uw pakje niet op tijd toegekomen ?

Contacteer ons 

Heeft u vragen over het product alvorens u het aankoopt ?

Contacteer ons 

Wenst u meerdere producten aan te kopen ?

Contacteer ons 

 

MEER

 

Heeft u opmerkingen omtrent onze website ? Is er ergens iets wat niet werkt ? Gelieve het ons te melden.

Onze website wordt continue verbeterd om u de beste shopervaring te bieden.

 

dienst na verkoop